Meniu

Žiūrėti produktai

Kviečiame į apmokymą „kad nesviltų keptuvės“.

2018-03-10d. Kviečiame į apmokymą „kad nesviltų keptuvės“.

Nuo seno žmonės naudoja ketaus keptuves ir puodus. Ketinės ar plieninės keptuvės gerai tame, kad papildo maistą geležimi. Blogai tame, kad jų ilgaamžiškumas patapo trūkumu – jomis besinaudodamos kelios kartos pamiršo, kaip apdirbti naujas keptuves, kad prie jų nesviltų kepsniai. Todėl mūsų jaunosios gaspadinės nusivilia nusipirkusios tas grynos geležies keptuves padeda jas į sendaikčių sandėliukus ir naudoja padengtas įtartinomis nesvylančiomis dangomis.

„štai kiek suvalgom teflono“

Raskite mielosios tas išmestas nuostabias keti nes (špižines arba čiugūnines) keptuves, taip pat jei turite keptuvių nerūdijančio ar paprasto plieno ir atkakite pas mus – 2018 metų pavasarį kovo 10 dieną organizuojame praktinį apmokymą, kaip padaryti šias keptuves nesvylančiomis. O iki tol pataupykite bulvių lupenų. Te būna ir kiek apdžiūvusios – atsivežkite, tiks.

Apmokymų filmuotą medžiagą viešinsime, tad užsidėkite išeiginius žiurstus. Savo pareigingu ir atsakingu dalyvavimu pakelsite tautos sveikatingumą, nes tik su Jumis įtaigiai pateiksime tą Jūsų močiučių patirtį, kad mūsų šalies gaspadinių plačiose plieninėse keptuvėse iškeptų ploni lietiniai blynai, o rupiose ketinėse keptuvėse nesvildami keptų varškės sūriai.

varškės sūris ir nerūdijančio plieno „marmuro“  keptuvė,  ir ketinė keptuvė apdirbtos pagal prosenelių technologiją

Laukiame.

Visų užsiregistravusių ir atvykusiųjų laukia dovanos!

Registruotis telefonu: +370 5 2551763