Meniu

Žiūrėti produktai

Universali lauko virtuvė-rūkykla be stogo

lauko virtuvė

Kaina:
650,00 EUR

Prietaiso pagrindinės dalys:

  • 1 – rūkykla;
  • 2 – ketinė viryklė;
  • 3 – mobilus stalčius.

pagrindines-dalys

Rūkymo kameroje nustatę reikiamą temperatūrą, skirtingais būdais išrūkysite gaminius. Dūmų srauto paskirstytojas, kameros apačioje, apsaugo rūkomą produktą nuo tiesioginės ir koncentruotos dūmų emisijos sąveikos ir paskirsto ją tolygiai visame rūkyklos plote. Rūkymui naudokite sausą kietą kurą, nes jam degant išsiskiria daugiau konservuojančio CO2, todėl rūkomas gaminys įgauna ypatingą skonį ir ilgiau išlieka šviežias. Malkų ar skiedrų prikraukite tik pusę stalčiaus užkurkite arčiau stalčiaus vidurio. Malkoms įsidegus, sustumkite stalčių, palikdami 1-2 cm tarpą. Sudegus pirmai įkrovai, susidariusias žarijas pastumkite į stalčiaus galą, o į tuščią vietą įkraukite naujo kieto kuro taip, kad dalis jo kontaktuotų su žarijomis.
Procedūrą kartokite kol išrūkysite gaminius.

Produktus rūkyti, galima dviem būdais:

  • Dedant juos ant grotelių ( gaminį rūkysite pasirinktame aukštyje);
  • Kabinant ant pakabos kameros viršuje (mobili pakaba lengvai sukiojasi).

Rūkydami gaminius nesunkiai nustatysite ir palaikysite norimą temperatūrą. Ją nustatysite sukiojant oro sklendės reguliatorių rūkyklos viršuje. Temperatūros dydis tiesiogiai priklauso nuo atstumo tarp oro sklendės ir prietaiso kamino. Kuo jis didesnis, tuo temperatūra didesnė ir atvirkščiai.

Ketinė viryklė greitai įkaista. Reguliuodami angų dydį, lengvai pritaikysite įvairaus dydžio puodus ar keptuves. Galėsite virti ir kepti vienu metu.

Mobiliame stalčiuje, vyksta degimo procesas. Ruošiantis rūkyti, malkos kraunamos iki stalčiaus vidurio, o jeigu virti ar kepti – pakraunamas pilnas stalčius. Pelenus pašalinsite ištraukę stalčių.

Matmenys:*

Ilgis 130 cm
Plotis 57 cm
Aukštis 200 cm
Masė 120 kg

*pagal individualų užsakymą galime pagaminti jūsų norimo dydžio ir modifikacijų.